niedziela, 14 kwietnia 2013

Baked Carrot Fries | Marchewkowe frytki



If you're in need of yummy snack and you want to save calories without sacrificing taste these carrot fries are perfect choice for you!


Baked Carrot Fries

Ingredients:

  • 3 large carrots
  • 2 Tbs olive oil
  • 1 tsp sweet pepper
  • ½ tsp salt
  • 2 tbs chopped parsley


Preparation:

Preheat oven at 425F degrees.
Cut each carrot into French fries stripes. Spread out carrot stripes on a parchment paper sheet and toss with olive oil, sweet pepper, parsley and salt.
Arrange in a single layer and make sure to flip the fries over 2/3 times so they brown evenly.
Bake for about 40 minutes or until golden brown and crisp.

Enjoy!

_________________________________________________________________________
Jeśli szukasz pysznej przekąski i chcesz ograniczyć kalorie, bez utraty smaku te marchewkowe frytki są idealnym wyborem dla Ciebie!

Frytki marchewkowe

Składniki:

  • 3 duże marchewki
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki
  • ½ łyżeczki soli
  • 2 łyżki posiekanej pietruszki


Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik na 225 stopni C.
Pokrój marchewkę na paski przypominające normalne frytki. Rozłóż paski marchewki na pergaminie i wymieszaj z oliwą z oliwek, słodką papryką, pietruszką i solą.
Rozłóż równomiernie i wsadź do rozgrzanego piekarnika. Podczas pieczenia przerzucić frytki 2/3 razy aby równomiernie przypieczone.
Piecz przez około 40 minut lub do momentu aż nabiorą złotego koloru i będą chrupiące.

Smacznego!