czwartek, 15 października 2015

Breakfast coffe&pumpkin smoothie | Koktajl kawowo-dyniowy


Super quick and delicious way to start your day! Pumpkin puree and pumpkin pie spice makes the drink very autumnal. We should always use as many seasonal ingredients as we can! Sooo.... what are you having for breakfast tomorrow? ;)

Ingredients (makes 1 serving - it's a breakfast serving so its quite big):

  • 1/2 cup pumpkin puree (use cannen ones or home made one recipe here)
  • 3/4 cup your favorite coffee - use coffee with milk or just black coffee, however you prefare
  • 2 tablespoons oats
  • 1/2 teaspoon pumpkin pie spice
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1 or 2 tablespoons honey

Preparation:

Prepare your coffee ahead and let it cool. 

Place all the ingredients in a blender and blend until smooth. It should be done in a minute. Pure in your favorite glass and drink! Couldn't be easier I know ;)

Enjoy!
____________________

Super szybki i pyszny pomysł na śniadanie! Puree dyniowe i przyprawa do piernika sprawiają że przepis jest cudownie jesienny. Przecież wszyscy powinniśmy używać sezonowych składników jak najczęściej! Więc.... co jesz jutro na śniadanie? ;)

Składniki (na 1 dużą porcję śniadaniową):
  • 1/2 szklanki puree z dyni (użyj gotowego puree lub przygotuj własne z przepisu tutaj)
  • 3/4 szklanki twojej ulubionej kawy - może to być kawa z mlekiem lub zwykła czarna kawa, jak wolisz
  • 2 łyżki płatków owsianych
  • 1/2 łyżeczki przyprawy do piernika
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 1 lub 2 łyżki miodu
Przygotowanie:

Przygotuj kawę i odstaw do ostygnięcia.

Wszystkie składniki umieść u blenderze i blenduj do momentu aż koktajl będzie gładki i kremowy. Powinno to zająć około minuty. Przelej do ulubionej szklanki i śniadanie gotowe!

Smacznego!